Deschiderea Conferinței Internaționale de Simulare și Realitate Virtuală în Medicină

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează, începând de mâine, 6 iulie 2023, până sâmbătă, 8 iulie 2023, prima ediție a Conferinței Internaționale de Simulare și Realitate Virtuală în Medicină – MEDISIM III.

Deschiderea oficială a evenimentului are loc mâine, 6 iulie 2023, ora 13:45, la Centrul Național de Realitate Virtuală Aplicată în Medicină din cadrul Centrului UNiX (str. Victor Babeș, nr. 15), în prezența prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, președintele Conferinței, a organizatorilor și a invitaților din străinătate.

Evenimentul științific este organizat sub egida Societății Române de Simulare Aplicată în Medicină, în parteneriat cu UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, sub patronajul Academiei Române de Științe Medicale. Conferința este o noutate la nivel național și reprezintă un pas necesar în alinierea pregătirii medicale la cele mai noi metode de învățare medicală practicate în centrele de performanță din întreaga lume.

În cadrul evenimentului vor avea loc prelegeri, activități practice și aplicative, demonstrații și posibilitatea de a lucra într-o realitate nouă ce îmbină armonios medicina cu tehnologia modernă.

Programul conferinței se poate consulta pe site-ul: https://medisim.umfst.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram