Dezbatere studenți – specialiști Protecția Consumatorilor: „Fii un consumator informat în lumea digitală!”

StudentiDepartamentul de Management–Economie din cadrul Facultății de Economie și Drept a UMFST Târgu Mureș organizează luni, 18 martie 2019, începând cu ora 9.00, cu prilejul Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, dezbaterea cu tema „Fii un consumator informat în lumea digitală!”, ediția a IV-a, în Aula Tudor Drăganu a Facultății (str. Livezeni nr. 69).

Tema Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor pentru anul 2019 este „Internetul Obiectelor”. Invitați din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Mureș sunt: dr. Ing. Liviu Todoran, comisar șef adjunct, și Krisztina Bardocz, comisar.

„În acest context, scopul acestui eveniment este de a le oferi studenților oportunitatea de a dezbate împreună cu specialiști în domeniu – reprezentanți din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Mureș, standardele şi practicile privind protecția consumatorilor într-un mediu conectat, în care consumatorii pot beneficia de noi tehnologii digitale fără a-şi compromite drepturile. O informare corectă și transparentă cu privire la drepturile consumatorilor creează premise pentru ca studenții, în calitate de actuali consumatori şi viitori furnizori de servicii, să acționeze în conformitate cu aceste drepturi”, a precizat conf. univ. dr. Mihaela Kardos, directorul Departamentului de Management-Economie din cadrul Facultății de Economie și Drept.

AFIȘ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram