Directorul operațional Hirschmann Automotive, întâlnire cu studenții UMFST

Sebastian CandeaDirectorul operațional al companiei Hirschmann Automotive, Sebastian Cândea, se va întâlni marți, 11 decembrie 2018, ora 14.00, în sala R21 (str. Nicolae Iorga, nr. 1), cu studenții Facultății de Inginerie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, cu prilejul evenimentului „Practical Approach in Lean Management”, care se desfășoară în cadrul Zilelor UMFST Târgu Mureș.

„Temele dezbătute în cadrul evenimentului vor cuprinde abordarea Lean ca stil de viață, scopul și nevoia sistemului Lean, precum și aplicarea sistemului de Management Lean din Producția Hirschmann. Prin intermediul acestui eveniment dorim să aducem studenții mai aproape de industria auto și să realizăm o introducere în sistemul de Lean Management al companiei. Lean defineşte valoarea ca „ceea ce clientul este dispus să plătească”. De aceea, se vor detalia elemente concrete ale proceselor interne, analizate din punctul de vedere al valorii adăugate şi al pierderilor. Exemplele vor veni din următoarele categorii: supraproducţie, defecte, timp pierdut, transport, mișcări inutile. Odată observate, pierderile au potenţial de îmbunătăţire”, a declarat șef lucrări dr. ing. Mihaela Bucur.

Hirschmann România, companie producătoare de componente auto cu sediul central în Austria și două puncte de lucru la Târgu Mureș, dorește să colaboreze cu UMFST Târgu Mureș în vederea dezvoltării de noi competențe pentru noile generații de ingineri și tehnicieni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram