Eveniment dedicat stomatologiei digitale

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală (SideMED), sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și sub coordonarea dr. Cătălin Dimir, medic stomatolog, medic specialist în estetică dentară, organizează astăzi, 17 decembrie 2020, începând cu ora 18.00, evenimentul #goDigital.

„Stomatologia digitală s-a dezvoltat în ultimii ani prin îmbinarea tehnologiei cu medicina dentară și a ajuns în ziua de astăzi la apogeu, prin prisma faptului că rezultatele obținute prin tehnicile digitale au reușit să egaleze și chiar să depășească rezultatele obținute până acum prin tehnicile convenționale. Cum poate influența tehnologia performanța din cabinetele de medicină dentară putem afla doar de la profesioniști, astfel vă pregătim o întâlnire cu domnul dr. Cătălin Dimir”, au transmis organizatorii evenimentului.

Evenimentul se desfășoară online, în timp real și interactiv, pe Zoom. Nivelul de dificultate al informației oferite va fi progresiv, de la noțiuni de bază până la prezentări de cazuri și exemple practice. Evenimentul se adresează studenților de la medicină dentară și medicilor rezidenți.

Link Zoom meeting:

https://us02web.zoom.us/j/89277235208…

Meeting ID: 892 7723 5208

Passcode: side.dent

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram