Eveniment în domeniul ingineriei medicale, la UMFST Târgu Mureș

Ingineria medicala 1Facultatea de Inginerie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, Asociația ESTIEM și compania Cattus, deținătoarea brandului EROND, organizează miercuri, 12 decembrie 2018, ora 14.00, în sala R21 (str. Nicolae Iorga, nr. 1), evenimentul intitulat „Ingineria medicală și noile cerințe ale standardului ISO 13485. Dispozitive medicale. Sisteme de management ale calității.

„EROND este un brand creat de o echipă profesionistă formată din medici, ingineri și savanți cu vastă experiență pe piața produselor medicale. Evenimentul va detalia modul în care se realizează aparatura și dispozitivele medicale care deservesc mai multe specialități medicale: ORL, urologie, ginecologie, dermatologie”, a transmis șef lucrări dr. ing. Mihaela Bucur.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va fi moderat de către dr. Alexandru Budai, fondatorul companiei, care va prezenta și modul în care a reușit să dezvolte portofoliul de servicii de proiectare și dezvoltare a produselor noi în domeniul medical, respectiv consultanță de management și tehnică pentru medicii care doresc să-și înființeze cabinete medicale particulare. Partea aplicativă va consta într-un workshop bazat pe situații întâlnite în industria medicală, fiind exemplicate cazuri concrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram