Eveniment marca ESTIEM cu ocazia Zilelor UMFST

Cu ocazia Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Știinte și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizația studențească ESTIEM Târgu Mureș organizează joi, 10 decembrie 2020, începând cu ora 17.00, evenimentul online „Lean Six Sigma – Quality Management”, care îl va avea ca invitat pe dr. Gregory H. Watson, liderul academic din spatele metodei de managementul calității Lean Six Sigma.

Potrivit organizatorilor, dr. Gregory H. Watson este considerat un pionier în mișcarea Six Sigma, a fost președinte al Societății Americane de Calitate, este expert în științe ale calității, statistici aplicate, operațiuni de producție și management al afacerilor. În prezent, acesta oferă cursuri Six Sigma pentru Black Belts și Master Black Belts prin Centrul de Excelență din Finlanda.

În cadrul evenimentului vor fi abordate următoarele subiecte: „ce este Lean Six Sigma în general?”, „cum a experimentat dr. Watson Lean Six Sigma în cariera sa profesională?”, „de ce este metodologia atât de importantă nu doar pentru studenți, ci și pentru absolvenți?”.

Capacitatea evenimentului este de 300 de participanți și se va desfășura în limba engleză, pe platforma Zoom, la adresa:

https://us02web.zoom.us/j/83236780834?pwd=RUNLL1VRQmw3ZG9VMmFzUnM0cVRPQT09#success.

Organizatorii roagă participanții să se înscrie la eveniment prin completarea următorului formular: https://forms.gle/HuTUzqHFFJ3Qnpf26.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram