Eveniment științific la Facultatea de Farmacie

Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a organizat luni, 13 decembrie 2021, un nou eveniment științific în cadrul proiectului internațional de cercetare “Caps 4 Skin”, inițiat de Universitatea Normandia, în care UMFST este partener prin disciplina de Tehnologie farmaceutică și cosmetologie, alături de Universitatea Aristotel din Salonic.

Invitata evenimentului a fost conf. univ. dr. Ecaterina Gore, profesor formator și cercetător la URCOM (Unité de Recherche en Chimie Organique et Macromoléculaire) din cadrul Universității Le Havre Normandia, Franța, specialist în dezvoltarea și evaluarea produselor cosmetice, formator profesor și cercetător în cadrul Unității de Cercetare și educație (masterat și doctorat) EUR XL Chem din cadrul Universității Normandia, fiind în același timp expert cosmetolog – evaluări și predicții la Institutul Carnot – departamentul Inovații în Chimie.

În cadrul conferinței moderată de prof. univ. dr. Adriana-Daniela Ciurba, responsabil partener UMFST, conf. univ. dr. Ecaterina Gore a prezentat participanților unitatea de cercetare din care face parte, precum și două seminarii cu temele “Encapsulation 4 cosmetics” și “Cosmetic products interaction with skin”.

Manifestarea a fost organizată sub egida SSFR, filiala Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram