Examen de admitere la UMF Tîrgu Mureș – sesiunea septembrie 2018

Repartizare candidati simulare admitereUniversitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș organizează, în data de 7 septembrie 2018, examen de admitere pentru locurile cu taxă rămase neocupate în sesiunea iulie 2018. Înscrierea candidaților la concurs se va face exclusiv online, în perioada 3 – 5 septembrie 2018, iar metodologia de admitere va fi identică cu cea din sesiunea anterioară.

Astfel, la Facultatea de Medicină sunt disponibile 11 locuri cu taxă la programul de studiu Educație fizică și sportivă. Taxa de școlarizare este 4.000 lei. La Facultatea de Farmacie sunt disponibile 73 locuri cu taxă la programul de studiu Farmacie, limba română și limba maghiară, cu clasificare în ordine descrescătoare a mediei de admitere. Taxa de școlarizare este 8.000 lei. Tot la Facultatea de Farmacie, candidații au la dispoziție 14 locuri cu taxă la programul de studiu Cosmetica medicala. Tehnologia produsului cosmetic. Taxa de școlarizare este 4.000 lei.

În ceea ce privește locurile cu taxă de școlarizare de 5.000 euro, la Facultatea de Medicină, candidații au la dispoziție 10 locuri la linia engleză și 20 de locuri la linia maghiară. La Facultatea de Medicină Dentară sunt disponibile 5 locuri la linia română și 5 locuri la linia maghiară.

Informații suplimentare despre admitere sunt disponibile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram