Față în față cu angajatorii. Impresiile studenților

Foto studenti fata in fata cu angajatorii 5Peste 300 de studenți la Inginerie, Informatică, Economie și Drept și peste 30 de companii au participat joi, 16 mai 2019, la ediția cu numărul șase a evenimentului „Față în față cu angajatorii”, organizat cu scopul de a crea un cadru de întâlnire și interacțiune a viitorilor absolvenţi cu potențialii angajatori.

Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Inginerie, Facultatea de Economie și Drept, Societatea Antreprenorială Studențească, Compartimentul de Relații cu Piața Muncii din cadrul UMFST Târgu Mureș și Asociația Studențească ESTIEM.

Iată impresiile studenților:

„În primul rând, vrem să mulţumim tuturor firmelor care au fost prezente la unul dintre evenimentele noastre preferate, cunoscutul „Faţă în faţă cu angajatorii”.
Este unul dintre cele mai importante evenimente pentru noi, studenţii, deoarece nu în fiecare zi avem ocazia de a vorbi cu angajatorii de la HR întrebându-i de stagii de practică de care avem nevoie, binecunoscutele internship-uri pe timpul verii şi oportunităţile de angajare.

Este un eveniment care ne stârneşte interesul şi ne face să ne gândim mult mai mult la viitor: unde vrem să profesăm, care credem că e postul pe care vrem să îl ocupăm peste ani, mai bine zis întrebări care ne „macină” la un moment dat, întrebări pe care ni le punem de multe ori în timpul facultății. Acest eveniment răspunde la unele întrebări fără să ne dăm seama pe moment, intrăm cum s-ar zice „în contact” cu lumea lor, atât a angajaţilor, cât și a angajatorilor.

Evenimentul a decurs foarte, foarte bine, chiar dacă vremea nu a ținut cu noi. Acest lucru se datorează colegilor noștri, voluntarii din cadrul asociaţiei ESTIEM Târgu Mureş, care de fiecare dată încearcă să dea dovadă de seriozitate și dedicare. Vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră, răbdarea și deschiderea de care ați dat dovadă.

Evenimentul nu ar fi putut avea loc fără prezența dumneavoastră, a tuturor reprezentanților de la acest eveniment. Ne bucurăm că odată cu trecerea anilor, reușim să aducem tot mai multe firme la facultatea noastră. În acest an, au fost prezente 30 de firme de care s-au bucurat atât studenții de la toate cele patru specializări de Inginerie cât și cei de la Informatică și Științe Economice.
De asemenea, vrem să vă mulțumim și pentru organizarea celor 5 workshop-uri practice și creative pentru studenții facultății noastre. Toți participanții au avut parte de un timp plăcut, de calitate, de unde au plecat cu informații noi și folositoare atât pentru dezvoltarea lor profesională cât și cea personală.
Sperăm că la anul firmele să vină într-un număr la fel de mare şi acest eveniment, ca de fiecare dată, să ne fie de folos atât nouă, cât și firmelor partenere.

Vă mulțumim!
Cu drag, studenții!

Mădălina-Elena Palcu și Larisa Bârsan, studente în anul II la Facultatea de Inginerie (Inginerie Economică Industrială/Automatică și Informatică Aplicată)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram