Festivalul studențesc Medifun 2018. Noutăți și surprize!

Medifun BlogLiga Studenților din Târgu Mureș organizează, în perioada 10-14 octombrie 2018, ediția cu numărul 18 a festivalului cultural, artistic și sportiv Medifun, care se va desfășura pe malul râului Mureș (zona complexului Weekend).

Festivalul este împărțit în două componente: de concurs și de festival. Echipele vor concura în domenii precum: sport, creație, logică, interpretare etc., la final una singură fiind desemnată câștigătoare.

În același timp, peste zece artiști naționali și internaționali vor urca pe scenă și vor performa în cele cinci zile de festival. Printre aceștia amintim: Vița de Vie, Șuie Paparude, CTC (DOC, Deliric, Vlad Dobrescu), Fără Zahăr, Gojira Planeth,  DWLS, DJ Sauce, HEFE, Ma:tei, ANTENNA, Brody Dr. Panda, DOBIX, KUKI, PARTY DJs.

Organizatorii promit amintiri care nu pot fi înlocuite de nicio altă experiență și cinci zile de distracție studențească în cel mai original și unic mod posibil.

Biletele se pot achiziționa online pe site-ul www.iabilet.ro, de la sediul Ligii Studenților din Târgu Mureș, din cadrul UMFST Târgu Mureș (holul central) sau în zilele festivalului, la intrare.

Conferința de presă a evenimentului va avea loc joi, 11 octombrie 2018, ora 11.00, la sediul Ligii Studenților din Târgu Mureș (căminul studențesc nr. 2, str. Nicolae Grigorescu, nr. 15).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram