FOTO: Universitatea de Vară pentru Elevi, o ediție de succes

1Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș a găzduit, în perioada 23-30 iulie, a V-a ediție a îndrăgitului program „Universitatea de Vară pentru Elevi”. Timp de o săptămână, 150 de elevi din întreaga țară au experimentat viața de student la UMF Tîrgu Mureș, iar alături le-au fost voluntarii Ligii Studenților.

6Participanții au trecut entuziasmați pragul Universității, iar la finalul unei săptămâni pline de cursuri, lucrări practice, probe inedite, plimbări și petreceri în aer liber, s-au îndreptat spre casele lor cu melancolie și cu dorința de a reveni în calitate de studenți. Elevii s-au aflat la Tîrgu Mureș în perioada în care s-a organizat examenul de admitere, astfel încât au simțit emoțiile colegilor mai mari.
De asemenea, aceștia au luat parte la evenimentul de lansare a colecției de articole vestimentare medicale și sportive UMF Collection by Cătălin Botezatu.

10Pe lângă faptul că trăit viața de student la Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, cei 150 de elevi au animat campusul universitar și orașul Tîrgu Mureș. Programul organizat în parteneriat cu Liga Studenților din Tîrgu Mureș a devenit o tradiție a Universității. Rectorul UMF Tîrgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, le-a prezentat elevilor oportunitățile oferite de UMF, baza materială, planul de învățământ al anilor de studiu și le-a transmis că sunt așteptați să devină studenți ai Universității noastre. La finalul întâlnirii cu rectorul UMF Tîrgu Mureș a fost realizată tradiționala fotografie de grup.

„Fiecare zi petrecută acolo a devenit acum o filă din albumul vieții noastre la care ne vom întoarce mereu cu drag”, au transmis elevii.

3

9

7

8

5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram