Inaugurarea Centrului de recuperare şi instruire UMF

piscina 1Cu ocazia săptămânii aniversare a Universităţii, complexul acvatic „Salus per aquam” (mişcare in apă) a fost inaugurat in prezența cadrelor didactice ale facultăţii de Balneokinetofizioterapie şi a conducerii Universitatii. Localizată în interiorul campusului, în imediata apropiere a complexului sportiv, centrul va fi o mare atracţie pentru studenţii universităţii.

„Este o mare realizare, cu siguranta. În spatele fiecărui efort de acest fel stă o muncă de concepţie, de execuţie, de monitorizare ca lucrurile în final să iasă bine, să iasă cât mai aproape de perfecţiune. Punem la dispoziţia comunităţii academice dar şi celor care aparţin oraşului nostru un loc deosebit care este şi util, şi cu gust făcut deoarece o universitate are în egală măsură obligaţia de a se îngriji şi de partea de educaţie, de cercetare, de bunăstare care trebuie să o ofere celor care sunt parte a acestei universităţi ” precizează prof. Univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie Tg. Mures. Ceremonia s-a încheiat cu o scurta reprezentare de dans acvatic a studenţilor de la Facultatea de BFK aclamată de public si invitaţi.

Piscina nu este însă singura atracţie, complexul fiind dotat cu servicii de masaj, solar, scaună uscată/umedă şi hidromasaj. Piscina are adâncime de la 1.3m până la 1.8m si lungime de 25m. Lăţimea de 10.5m este compartimentată în patru culoare de 2.5m fiecare.

Tarifele de acces pentru membrii UMF incep de la 10 lei/2 ore pentru piscina, si câte 3 lei adiţional pentru saună uscată/umedă si Jacuzzi; tariful normal fiind de 20 de lei. Porţiile vor fii deschise pentru publicul larg la începutul lunii viitoare.

Vlad Vunvulea – Voluntar Blog UMF

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram