Inovare și transformare digitală în organizații

2Digitalizarea reprezintă o oportunitate excelentă pentru organizații de a fi foarte eficiente și eficace în piețele prezente și viitoare. În acest scop, Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul UMFST Târgu Mureș, Asociația Absolvenților și Grupul Român de Cercetare în Finanțe Corporatiste au organizat miercuri, 12 decembrie 2018, cu ocazia Zilelor UMFST, conferința „Inovare și transformare digitală în organizații”.

1Potrivit organizatorilor, Key speaker-ul prof. univ. Dieter Hertweck, leader al Digital Working Group – EU Danube Region, a vorbit despre importanța soluțiilor digitale pentru sustenabilitatea organizațională, a prezentat studii de caz despre hub-uri de inovare și oportunitățile de parteneriate pentru crearea unui cadru inovativ în regiune.

Totodată, workshop-ul a fost însoțit de o demonstrație a unor soluții digitale adaptate domeniului de sănătate și o sesiune de discuții în care s-a interacționat cu cei prezenți: oameni de afaceri din Târgu Mureș, profesori universitari și autorități publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram