Înscrieri la programul postuniversitar „Noi tehnici de predare și evaluare în disciplinele medico-farmaceutice”

Centrul de Pregătire Psihopedagogică Medico-Farmaceutică din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează înscrieri la programul postuniversitar, de medical teaching academic „Noi tehnici de predare și evaluare în disciplinele medico-farmaceutice”, seria a V-a.

Înscrierile vor avea loc în perioada 16 septembrie – 8 octombrie 2021, între orele 10.00-14.00; dosarul personal se va depune la sediul centrului, clădirea principală a UMFST, camera 37, parter.

Programul postuniversitar se adresează persoanelor care doresc să se înscrie la concursurile de ocupare sau de promovare pe posturi didactice din cadrul UMFST Târgu Mureș.

Durata unei serii de formare este de cca. trei luni, structurată în șase module. Cursanților, care promovează toate cele șase module, li se eliberează un certificat de atestare a competenţelor profesionale, specifice profesiei de cadru didactic universitar din domeniul SĂNĂTATE (30 de credite ECTS).

Detalii: https://www.umfst.ro/universitate/centrul-de-pregatire-psihopedagogica-medico-farmaceutica/informatii-inscrieri-program-seria-a-v-a-anul-universitar-2021-2022.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram