Înscrieri la programul postuniversitar „Noi tehnici de predare și evaluare în disciplinele medico-farmaceutice”, seria a VI-a

Centrul de Pregătire Psihopedagogică Medico-Farmaceutică din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță deschiderea sesiunii de înscrieri pentru seria a VI-a a programului postuniversitar, de medical teaching academic, „Noi tehnici de predare și evaluare în disciplinele medico-farmaceutice”, care se va desfășura în perioada mai – iulie 2022.

Perioada de înscriere:  7 – 29 aprilie 2022, la sediul CPPMF, camera 37, parter, clădirea principală a UMFST „George Emil Palade”, între orele 10:00 -14:00.

Programul vizează dezvoltarea, actualizarea, aprofundarea și perfecţionarea unor competenţe și unități de competență ale cadrelor didactice universitare din instituții de învățământ superior medico-farmaceutic, dar se adresează și altor persoane interesate de ocuparea unor posturi didactice în învățământul superior medico-farmaceutic, în conformitate cu precizările din Standardele specifice ARACIS.

Durata unei serii de formare este de cca. trei luni, structurată în șase module. Cursanților, care promovează toate cele șase module, li se eliberează un certificat de atestare a competenţelor profesionale, specifice profesiei de cadru didactic universitar din domeniul SĂNĂTATE.
Programul conferă absolvenților programului, 30 de credite ECTS.

Cererea de înscriere, completată pe un formular tipizat, se regăsește la adresa web: https://www.umfst.ro/universitate/centrul-de-pregatire-psihopedagogica-medico-farmaceutica/documente-formulare-tipizate.html

Pentru mai multe detalii, consultați: https://www.umfst.ro/universitate/centrul-de-pregatire-psihopedagogica-medico-farmaceutica.html

Contact Centrul de Pregătire Psihopedagogică Medico-Farmaceutică: Tel: 0265.215551, int. 157 (secretariat) sau 232 (director).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram