Istoria baschetului mureșean continuă sub egida Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș!

Echipa de baschet CSU Târgu Mureș va evolua în Campionatul de seniori la baschet masculin – Liga 1 din sezonul competițional 2020/2021, după aproape 11 luni de pauză!

Vă invităm să participați la meciurile din Liga 1 de Baschet Masculin, Turneul 2C. Acestea se vor desfășura în organizarea CSU Târgu Mureș, sub egida Federației Române de Baschet și vor avea loc în weekendul 13-14 februarie.

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta din Târgu Mureș după următorul program:

            Sâmbătă, 13 februarie

            15.30 – CSU Știința București – CS Universitatea Cluj-Napoca

            19.00 – CSU Târgu Mureș – ACS Lumina Wolves Sports București

           

Duminică, 14 februarie

            14.30 – ACS Lumina Wolves Sports București – CS Universitatea Cluj-Napoca

            18.00 – CSU Târgu Mureș – CSU Știința București

Meciurile vor fi disputate in continuare fără spectatori în sală, dar vor putea fi urmărite LIVE pe paginile de Facebook ale UMFST și CSU Târgu Mureș.

„Publicul mureșean a umplut întotdeauna până la refuz tribunele Sălii Sporturilor chiar și când echipa de abia se salva de la retrogradare sau lupta pentru ultimul loc de playoff. Suntem convinși că odată cu revenirea baschetului în săli, publicul va reveni și el lângă baschet. Ne dorim din tot sufletul să revenim cât de curând și să putem continua șirul performanțelor împreună. Ca acest deziderat să se împlinească, avem nevoie de susținerea dvs., iar noi vă promitem că vom da tot ce depinde de noi pentru a readuce baschetul și totodată sportul Mureșean acolo unde merită să fie. Obiectivul principal este promovarea în Liga Națională”, a transmis Szászgáspár Barnabás, director tehnic al echipei de baschet CSU Târgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram