Lectori de renume din țară și din străinătate, la Conferința anuală a Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie de la Târgu Mureș

ConferintaA XXII-a Conferință Națională a Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie (SRUMB) va avea loc la Târgu Mureș în perioada 9-11 mai 2019, sub egida SRUMB, a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, a Colegiului Medicilor Mureș și a Asociației pentru Ecografie Mureș.

Potrivit organizatorilor, Conferința va avea un program variat, cu teme de interes general, dar și sesiuni axate pe probleme punctuale, de vârf tehnologic sau probleme mai puțin abordate, de înaltă specializare, precum și un program social foarte atractiv.

„Este pentru a doua oară când centrul nostru universitar este gazda acestei manifestări de interes general, în care sunt reuniți medici din numeroase specialități medicale precum și studenti, conduși de o pasiune comună, accesibilă, performantă și interesantă – ecografia. Vor fi trei zile pline de informații de înaltă calitate științifică, oferite de lectori de renume național și internațional, îmbogățite de programe educative pentru studenți, tehnici ecografice de înaltă performanță și, nu în ultimul rând, de un atractiv program social”, a precizat șef de lucrări dr. Mirela Gliga, președintele Comitetului de organizare.

Informații suplimentare referitoare la program și taxe de participare se pot obține accesând site-ul conferinței: www.conferintaeco2019.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram