Liga Studenților își mărește echipa și recrutează voluntari

Liga Studentilor recruteazaReprezentanții Ligii Studenților din Tîrgu Mureș au anunțat că recrutează voluntari dornici să se implice în activități și proiecte. Cei interesați trebuie să știe că întâlnirea cu echipa Ligii va avea loc duminică, 18 februarie 2018, la ora 18.00. În cadrul acesteia, studenților le vor fi prezentate cele mai importante activități, dar și avantajele de a fi membru activ. Locația urmează a fi anunțată.

Anul 2018 a debutat cu schimbări în conducerea Ligii Studenților. Raluca Niculescu ocupă funcția de președinte al Ligii Studenților, după ce fostul președinte, Iuliu Cocuz, a fost desemnat vicepreședinte financiar al Federației Asociațiilor Studențești în Medicină din România (FASMR), în urma alegerilor care au avut loc în decembrie 2017.

„Ca președinte al Ligii Studenților, îmi propun să continui proiectele cu tradiție, pentru care Liga este recunoscută la nivel local și național, să demarez noi proiecte și să asigur un mediu prielnic sutelor de minți sclipitoare și suflete calde care trec pragul Ligii din dorința de afirmare și dezvoltare personală. Membrilor organizației aș dori să le transmit că Liga Studenților înseamnă, de fapt, studenții care își dedică timpul și pun suflet în fiecare proiect”, a precizat Raluca Niculescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram