Medalii la Campionatul Național Universitar de Karate pentru studenții UMFST

Studenții Universității au participat în data de 1 aprilie 2023, la Campionatul Național Universitar de Karate, desfășurat la C.O.S.R. Izvorani, competiție organizată sub egida Federației Sportului Școlar și Universitar, Federației Române de Karate (FRK) și Universității Naționale de Educație Fizică și Sport (UNEFS).

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a fost reprezentată de sportivii Mădălina Constantin, studentă la Facultatea de Medicină, programul de studii Medicină generală, anul VI, Raluca Tocoaie, studentă la Facultatea de Farmacie, programul de studii Farmacie, anul V și Dragoș Măriuță, student la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației, programul de studii Inginerie medicală, anul I.

Mădălina Constantin s-a clasat pe locul III la categoria Kumite -55 kg, iar Raluca Tocoaie a obținut bronzul la categoria Kumite +68 kg. Dragoș Măriuță, aflat la prima lui participare la această competiție, deși a avut un parcurs frumos în dueluri, nu a reușit să se claseze pe podium.

Activitatea sportivilor este coordonată de către șef lucrări dr. Ramona Natalia Ungur, cadru didactic la programul de studii Educație Fizică și Sportivă. Studenții se antrenează în cadrul secției de karate a Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș, sub îndrumarea antrenorului dr. Nicolae Stanciu. 

Felicitări pentru rezultatele obținute și pentru modul în care reușiți să faceți față dublei provocări de a îmbina studiile cu sportul de performanță!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram