Vine MediFUUUUUN!

 

11665543_870900866322206_7535161441050326436_nAnul acesta festivalul studenţesc „MediFUN” împlineşte 15 ani şi se va desfăşura pe o perioadă de 5 zile, respectiv 22-26 iulie 2015, sub egida UMF70. Este unul din cele mai importante evenimente care au loc anual, pe perioada verii şi este organizat de Liga Studenţilor din Tîrgu Mureş.

Fiind un festival care se petrece o singură dată pe an este foarte aşteptat de studenţii Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș. După o sesiune grea şi o practică solicitantă, gândul la Medifun stârneşte zâmbetul pe buzele celor care vor să se distreze. Pentru că distracţia nu caracterizează doar studenţii, la festival participă şi persoane din afara universităţii noastre, inclusiv rezidenţi şi medici, persoane din alte oraşe sau chiar alte ţări.

Tema din acest an este „Medifun baby” iar locaţia nu depăşeşte hotarele oraşului nostru. Echipele înscrise vor avea parte de numeroase probe în care participanţilor li se va testa spiritul de echipă, inteligenţa, imaginaţia, forţa şi competenţele sportive pe care le dobândesc. Acestea vor începe deja din prima seară şi se vor desfăşura până sâmbătă. Vor fi concepute în aşa fel încât să fie cât mai interesante şi atractive şi să asigure distracţia pe timpul zilei.

Partea de distracţie se va amplifica cu mult pe parcursul nopţii deoarece festivalul va găzdui în acest an două concerte susţinute de Viţa de Vie (al căror piesă „Basul şi cu toba mare” a fost imnul Medifun 2014) şi ROA!!! După concerte, DJ Shiver va mixa piesele momentului iar petrecerea în aer liber va dura până dimineaţa.

Cei care participă fie ca voluntar, fie ca participant în fiecare an la festival, ştiu ce înseamnă spiritul Medifun. Nu este doar un eveniment, care vine şi trece. Este un sentiment: ştii că a venit vara, vrei să te distrezi, să cunoşti oameni, să îţi faci prieteni noi, să experimentezi, să asculţi muzică bună, să stai la soare într-un hamac sau întins pe iarbă şi să te simţi LIBER! Ce poate fi mai plăcut de atât?

Ce este şi mai frumos, e că acest sentiment nu dispare de pe un an pe altul şi amintirile celor 5 zile rămân întipărite în memoria multora, ceea ce face ca acest festival să „prindă viaţă” din nou şi din nou.

Sperăm şi garantăm că această ediţie „aniversară” a Medifun-ului va fi una specială şi distracţia va fi la cote maxime. E nevoie doar de participanţi plini de entuziasm care sunt pregătiţi pentru provocările care vor urma şi abia aşteaptă să „simtă” ce înseamnă cu adevărat Medifun. Dacă eşti şi TU pregătit, te aşteptăm!

Let there be MADNESS!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram