Mobilități de plasament pentru proaspăt absolvenți în cadrul programului Erasmus+

erasmusBiroul Erasmus+ al Departamentului Relații Internaționale din cadrul UMF Tîrgu Mureș organizează concurs de selecție pentru studenții aflați în ani terminali de studiu pentru obținerea unei burse pentru o mobilitate de plasament Erasmus, care va putea fi efectuată în primul an după susținerea examenului de licență (octombrie 2018 – septembrie 2019).

Mobilitățile se adresează studenților de la următoarele programe de studiu: Medicină, Farmacie, Medicină Dentară, Balneofiziokinetoterapie, Nutriție și Dietetică, Asistență Medicală, Educație Fizică și Sportivă.

În cadrul programului Erasmus+ perioada de plasament se poate desfășura într-o universitate, spital universitar sau spital, clinică, cabinet privat în orice țară membră a Uniunii Europene sau eligibilă în programul Erasmus+ (exemplu: Turcia). Bursa va fi acordată numai în cazul în care se obține o scrisoare de acceptare din partea instituției gazdă, semnată de către șeful departamentului sau al secției respective.

Dosarele se depun în perioada 12 – 31 martie 2018, la Departamentul Relații Internaționale.

Informații despre criteriile de eligibilitate și ce trebuie să conțină dosarele studenților se regăsesc aici.

Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: rel_int@umftgm.ro sau la numărul de telefon: 0265-215.551 interior 235.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram