Muzeul Universității „George Emil Palade” vă invită la Noaptea Muzeelor, pentru al treilea an consecutiv

Muzeul Universității „George Emil Palade” este pentru al treilea an consecutiv, partener al Muzeului Județean Mureș la Noaptea Muzeelor și se alătură astfel evenimentului Noaptea Muzeelor din Europa, eveniment organizat sâmbătă, 13 mai 2023.

Anul acesta, pe lângă expoziția permanentă dedicată istoriei Universității, Muzeul Universității propune vizitatorilor două incursiuni în istorie, la sediul din Cetatea Medievală: expoziția interactivă Școala de altădată, surse și resurse de predare și expoziția aniversară dedicată împlinirii a 75 de ani de la înființarea Grădinii Botanice a UMFST G.E. Palade Târgu Mureș. 

În plus, organizatorii au pregătit alte două expoziții la spațiile partenere, din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, localizate în Campus, pe str. Gheorghe  Marinescu nr. 38: Sala Muzeu de Istoria Medicinii și Farmaciei a Bibliotecii Universității și Grădina Botanică.

Tururile ghidate vor fi realizate în limba română, maghiară și engleză și este necesară înscrierea prealabilă pe adresa de e-mail:  muzeul.universitatii@umfst.ro.

Informații complete și programul integral de vizitare pentru fiecare expoziție poate fi consultat la secțiunea dedicată evenimentului, aici: https://muzeul.umfst.ro/noaptea-muzeelor/.
Accesul publicului este gratuit.

Detalii pe site-ul Muzeului Universității „George Emil Palade”:



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram