Noi perspective în alergiile și intoleranțele alimentare

Conferinta nutritie si dieteticaAsociația Română de Nutriție și Dietetică (ARoND), în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș, organizează, în data de 5 mai 2018, în Amfiteatrul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu Mureș, Conferința Națională de Nutriție și Dietetică „Noi perspective în alergiile și intoleranțele alimentare”.

Potrivit organizatorilor, susținerea prezentărilor și atelierelor de lucru va fi asigurată prin participarea unui lector din cadrul Universității Chicago, SUA, precum și prin participarea a zece lectori invitați de la alte universități și centre de specialitate din țară și din partea UMF Tîrgu Mureș, fiind estimat un număr de aproximativ 200 de participanți: dieteticieni, medici de familie, medici specialiști, profesori, biologi, chimisti, precum și tineri rezidenți, studenți de la specializări medicale: Nutriție și Dietetică, Medicină, Asistență Medicală Generală, Farmacie și Sport.

„Prin organizarea conferinței la nivel național, ne asumăm răspunderea și afirmăm cu certitudine că diseminarea rezultatelor științifice prin expuneri și publicații de actualitate va menține deschisă poarta către atingerea dezideratelor propuse. În concluzie, această conferință va avea drept obiectiv îmbunătățirea cunoștințelor și aplicațiilor practice comunitare ale nutriționiștilor și dieteticienilor din țară (alături de alte profesii și specializări medicale) din prisma rolului preventiv și/sau terapeutic. Rezumatele lucrărilor vor fi publicate în Supliment Revista Acta Medica Marisiensis”, au precizat organizatorii conferinței.

Participanții pot opta pentru susținerea rezumatelor în plenul conferinței. Termenul limită de înscriere a rezumatelor este 22 aprilie 2018

Pentru toate categoriile, studenți, rezidenți, medici etc., taxa de participare este 50 lei și se achită la fața locului, în ziua conferinței. Înscrierea online este obligatorie. Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul: www.nutritiedietetica.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram