Noutăți la Biblioteca UMF. Acces gratuit la resurse electronice de informare şi documentare

biblioBibilioteca Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș informează studenții și cadrele medicale că pot beneficia în mod gratuit de acces la resurse electronice de informare şi documentare grație celor patru platforme de baze de date disponibile momentan. Totodată, Bibilioteca acordă sprijin în realizarea oricărei bibliografii, legate de aceste baze de date, la Sala de Reviste și Referințe Bibliografice.

Anelis Plus oferă utilizatorilor Bibliotecii UMF acces electronic permanent la literatura științifică și de cercetare. Resursele electronice pot fi accesate din reţeaua UMF Tîrgu Mureş prin www.anelisplus.ro.

Thieme Publishing Group oferă utilizatorilor acces gratuit, până la data de 30 noiembrie, la baze de date domeniile: anatomie, fiziologie, biochimie, farmacologie. Acces: http://www.thiemeteachingassistant.com/.

PeaceMED oferă cadrelor medicale, până la sfârșitul anului, acces gratuit la resurse medicale internaţionale de informare şi documentare. Acces: http://www.e-nformation.ro/peacemed.

De asemenea, Biblioteca UMF beneficiază de un abonament la varianta online a revistei „FRONTIERS IN BIOSCIENCE”, care poate fi accesată din întregul campus UMF, la următorul link: http://www.bioscience.org/subscription-management.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram