Noutăți pentru studenții UMFST – repartizarea și cazarea în căminele studențești, an universitar 2021-2022

Serviciul Social Administrativ din cadrul Direcției Administrative informează studenții cu privire la repartizarea în căminele studențești pentru anul universitar 2021-2022, organizarea și derularea activităților specifice privind cazarea și normele de securitate epidemiologică pe care studenții trebuie să le cunoască și să le aplice.

Toate detaliile au fost postate și pot fi consultate aici: https://www.umfst.ro/universitate/directia-administrativa/serviciul-social/camine-studentesti/repartizarea-studentilor-in-camin.html

Pentru începutul anului universitar 2021-2022, pe perioada stării de alertă, studenții care vor fi cazați în căminele studențești trebuie să facă dovada vaccinării sau, după caz, în situația în care nu sunt vaccinați, au obligația de a prezenta la administrația căminului rezultatul negativ al unui test PCR sau a unui test antigen negativ.

Studenții nevaccinați, pentru a-și putea păstra locul în cămin, vor avea obligația prezentării săptămânale (în ziua de marți) a unui test PCR negativ sau de 2 ori/săptămână (marțea și vinerea), a unui test rapid antigen negativ, pe buletin de analiză prevazut cu cod de bară. 

Sunt valabile testele efectuate la orice laborator acreditat.
Universitatea asigură testarea antigen, în cadrul CCAMF, contra unei sume de 50 lei/test. Programul de testare va fi zilnic între orele 7:00-10:00, începând cu 13 septembrie 2021.
Programare testare Antigen COVID UMFST: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyrv43i-ebXJRFJi-ilSobOs-aQozOwQYKwr5R1DmbeXXZ1Q/viewform

Responsabili de activitățile privind respectarea normelor de securitate epidemiologică (la cazare, cămine, studenți, personal): Prorectori, prof. univ. dr. Nagy Előd-Ernő și conf. univ. dr. Oláh Péter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram