Noutăți privind locurile disponibile pentru Admitere, sesiunea septembrie 2021

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță scoaterea la concurs a locurilor disponibile pentru sesiunea septembrie 2021 la programele de studii de licență din cadrul facultăților de Medicină Dentară, Farmacie, Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere „Petru Maior” și Economie și Drept.

Consultă oferta programelor de studii de licență cu locuri diponibile pentru sesiunea septembrie aici: https://www.umfst.ro/admitere/admitere-2021/admitere-septembrie-2021.html

Înscrierea candidaților la admitere se va face exclusiv online, în perioada 1 septembrie, ora 9.00 – 8 septembrie, ora 12.00, pe platforma dedicată: admitere.umfst.ro.

Pentru programul de studii Arhitectură în limba engleză, în sistem integrat de licență și master, înscrierea online se va face în perioada 1 – 9 septembrie 2021, concomitent cu trimiterea online a portofoliilor de lucrări personale.

10 septembrie 2021 este data la care candidații la programul Arhitectură vor susține proba de competență lingvistică pentru limba engleză, proba practică de concurs fiind stabilită pentru data de 13 septembrie 2021.

Detalii privind admiterea la programul Arhitectură în limba engleză, sesiunea septembrie, aici: https://bit.ly/2VFDcfk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram