Oportunitățile studentului farmacist

Studenții Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș sunt invitați să participe astăzi, 3 decembrie 2020, începând cu ora 20.00, la un webinar legat de oportunitățile studentului farmacist.

Invitații evenimentului sunt: dr. farm. Marius Cherecheș, fondator al rețelei de farmacii Ecofarmacia, deținător al unei teze de doctorat pe tema marketing-ului farmaceutic, și sl. dr. farm. Anca Butucă, farmacist comunitar (2001-2019) și farmacist de spital la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu (ianuarie 2020 – prezent).

„Îți oferim ocazia de a descoperi secrete din farmacia comunitară și mistere despre marketing, un domeniu strâns legat de activitatea din farmacie, dar de multe ori ignorat. Dacă vrei să afli dedesubturile profesiei de farmacist în farmacia comunitară, totul despre comportamentul pacientului și factorii care îi influențează decizia, te invităm să accepți provocarea noastră, întregindu-ți astfel experiența târgului de webinarii”, au precizat organizatorii evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram