OSMDentis la a 4a ediție

Un articol de Melania-Andreea Ignat (voluntar blog.umftgm.ro)

Review general:

Organizația Studențească de Medicină Dentară OSMD a organizat săptămâna precedentă Simpozionul Național Științific OSMDentis, un adevărat succes în rândul medicinii dentare din Tg-Mureș dar și din întreaga țară.

Pe parcursul a patru zile participanții au exersat și au rămas cu un bagaj de cunoștințe medicale , luând parte la workshop-uri precum: „Aplicare de Digă”, „Rezecții apicale pe mandiule de porc”, „Preparări protetice pe dinți naturali” dar și „Tehnici de amprentare moderne”. Despre acestea veți putea citi mai multe în rândurile ce urmează.

Simpozionul Național Științific OSMDentis a avut deosebita onoare de a avea ca invitați numeroși lectori de renume național și nu numai, printre care se numără: Dr. Chemal Taner, Dr. Lazăr Dan, Dr. Varol Cuzt Nazar. Printre aceștia, Dr. Chemal Taner a adus un impact deosebit prin tematica abordată și prin cercetarea sa, fiind unul dintre cei mai recunoscuți specialiști în implantologie atât în România cât și la nivel mondial.

Pentru că după o zi lungă de cursuri și workshop-uri relaxarea e unu din punctele forte, organizatorii au răsplătit joi seara participanții simpozionului, cu o petrecere marca OSMD menită să le reîncarce bateriile pentru o noi zi de manifestări științifice.

d

Deasemenea, pentru ca Simpozionul să fie cu adevărat reușit atât pe plan științific cât și pe plan social artistic, în ultima seara a avut loc Gala într-un cadru deosebit reușind să strângă peste 100 de participanți, cadre universitare și lectori cu scopul de a extinde socializarea. Totodată în seara galei OSMD Tg-Mureș a sărbătorit împreună cu toți invitații „Ziua Internațională a Medicului Dentist ” dar  și aniversarea organizației într-un mod științifico-artistic.
Nu este nici un secret, mai ales pentru studenții Facultății de Medicină Dentară că perioada 1-4 Martie 2017 a însemnat multă medicină dentară, poate abordată alternativ, poate diferit. În rândurile ce urmează voi prezenta un feedback științific a ceea ce a reprezentat a 4-a ediție a OSMDentis pentru mine, un student în anul 6, unul care cât de curând se va trezi cu pacientul în ușa cabinetului.

17198893_1606053529424016_839689470_n
Ținem să felicităm organizatorii, voluntari ai OSMD pentru spiritul civic și implicarea în activitățile extracuriculare. Așadar, un simpozion reușit marca OSMD Tg-Mureș, realizat la început de primăvără cu forțe proaspete menit să le dea studenților un imbold în dezvoltare pe plan profesional prin interacțiunea cu lectori de renume. Felicitări OSMD Tg-Mureș!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram