Planuri pentru finalul sesiunii

10961672_771881746180709_2116606583_nSfârșitul sesiunii se apropie cu pași repezi, pentru unii deja s-a incheiat, pentru alții data de 8 Februarie marcheaza incheierea unui nou semstru.

Precum vine vorba: “După muncă și răsplată” , în cazul în care nu v-ați decis unde sa sărbătoriți, în continuare vă prezentăm o mica listă cu evenimentele sociale pe parcursul următoarelor zile.

Vineri seara incepând cu ora 22 la Hamac vă așteaptă Adrian Eftimie, aka Dj Eftimie, Dj si producător la Radio Kiss FM, sau în Clubul Presei pentru o petrecere clasică în stilul Office .

Sâmbătă de la ora 18 la sala polivalentă din campusul UMF va avea loc meciul de volei feminin, divizia A1 între CSU Medicina Tîrgu Mureș si CSM Târgoviște. Dacă preferați o seară de amuzament, la J’ai Bistrot vă așteaptă Victor Drăgan la un spectacol de Stand-up Comedy. Pentru cei cu spirit de petrecăreț , începând cu orele 22 puteți merge în Clubul Presei la petrecerea tematică:”Party as an officer”, la Carioca Club pentru “Seara in familie” alături de Dj Addo și Dj Atapy sau la Hamac cu Dj Blaise.

Duminică la Jazz&Blues club puteți participa la Rockabilly night, 2 concerte susținute de trupa “The crazy plumbers” și “The Pinwheels”.

Până atunci au mai ramas doar câteva zile de sesiune. Cu toate că nivele de stres au depășit limitele, nu e de uitat că nimic nu este imposibil. Există viață și dupa sesiune, așa că să profităm de aceste ultime zile rămase.

Vlad Vunvulea – Voluntar Blog UMF

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram