Platforma Matlab, activă din nou pentru studenți și cadre didactice

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș informează studenții și cadrele didactice că platforma Matlab este din nou activă până în data de 30 noiembrie 2021, iar modulele pentru învățare online până în data de 31 octombrie 2021.

Față de facilitățile anterioare, de curând au fost adăugate modulul Simulink pe platforma Matlab on-line (https://matlab.mathworks.com/) și platforma de pregătire online (http://matlabacademy.mathworks.com – găsiți modulele active după parcurgerea cărora se obțin certificări extrem de utile pentru încurajarea studiului individual al studenților și, de ce nu, al cadrelor didactice interesate)”, au transmis reprezentanții Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației.

Accesul la platforma online sau descărcarea pe dispozitivul de calcul personal se realizează pe baza adresei de e-mail instituționale. Astfel, dacă doriți să utilizați la clasă această platformă trebuie doar să indicați studenților modalitatea de înregistrare.

Adresa acces: https://www.mathworks.com/login?uri=%2Flicensecenter%2Flicenses%2Fadd%3Fs_v1%3Delg-chk-yes-1. Cei care s-au înregistrat în primăvară pot utiliza conturile existente.

Adresă înregistrare conturi noi: https://www.mathworks.com/mwaccount/register?uri=https%3A%2F%2Fwww.mathworks.com%2Fmwaccount%2F

Trebuie reținut faptul că drepturile de utilizare a software-ului (educație sau cercetare) din suita Mathworks sunt acoperite de licența de tip Campus-Wide License (https://www.mathworks.com/products/matlab-campus.html), ceea ce dă dreptul oricărui student, cadru didactic/personal UMFST să acceseze platforma online sau să descarce și instaleze software-ul pe sistemul personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram