Practică de vară de o lună la Universitatea Wroclaw din Polonia

Foto practica PoloniaDepartamentul de Relații Internaționale anunță oferta de practică de vară de o lună la Universitatea de Medicină din Wroclaw, Polonia, în perioada august – septembrie 2019. Sunt disponibile patru locuri, iar dosarele se depun în perioada 15 aprilie – 15 mai 2019.

Această ofertă este rezultatul unui acord de colaborare semnat între cele două universități. Conform acestui acord, accesul în spitale și cazarea vor fi asigurate de către universitatea gazdă. Cheltuielile de transport vor fi decontate din fondurile proprii UMFST Târgu Mureș pe baza documentelor de transport prezentate la întoarcerea din mobilitate în valoare maximă de 200 euro. Cheltuielile de subzistenţă vor fi suportate de către studenţi. De asemenea, studenţii au obligaţia de a încheia asigurările necesare pentru desfăşurarea mobilităţii (asigurare de sănătate şi răspundere civilă faţă de terţi etc.).

Criterii de eligibilitate:

  • studenţi români/străini înmatriculaţi la UMF Târgu Mureş, Facultatea de Medicină, programul de studii Medicină (anii III, IV, V de studiu)
  • studenţi care au toate examenele promovate in anii de studiu încheiați

Dosarele trebuie să conţină:

  • Opis
  • Fişa de înscriere la concursul de selecţie pentru burse de plasament Erasmus
  • Adeverinţă de la Decanat cu mediile anilor universitari încheiaţi
  • Anexe justificative ale punctajelor din fişa de înscriere (certificate de limba, copii ale articolelor publicate, copii ale rezumatelor lucrărilor comunicate în cadrul unor congrese şi ale diplomelor de participare la aceste congrese etc.) introduse în dosar în ordinea criteriilor din fişa de înscriere.

Aceste anexe vor fi numerotate pe fiecare pagină completată, iar în fişa de înscriere, la fiecare criteriu se vor trece obligatoriu paginile la care se găsesc justificările. A se urma instrucţiunile din fişa de înscriere!

  • CV EUROPASS (cu adresa completă a candidatului, inclusiv telefon și e-mail de contact) redactat în limba română
  • Copie dupa cartea/buletinul de identitate/paşaport
  • Scurtă scrisoare de motivaţie cu precizarea departamentului/clinicii în care se dorește desfășurarea mobilității.

Criteriile şi fișa de înscriere sunt disponibile pe site-ul universităţii la adresa:  https://www.umfst.ro/universitate/relatii-internationale/erasmus/outgoing-students/documents.html, la capitolul MOBILITĂŢI DE PLASAMENT/TRAINEESHIPS MOBILITIES (SMP), Dosar de selecţie/Selection dossier.

Criteriile de selecţie iau în calcul:

  • performanţe şcolare şi ştiinţifice
  • scrisoarea de motivaţie

Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: rel_int@umfst.ro  sau la numărul de telefon 0265-215.551 int. 235.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram