Preadmitere 2022

Oficiul pentru Admitere (OAd) din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță organizarea sesiunii de Preadmitere 2022 la programele de studii de licență cu durată de 3 și 4 ani din cadrul facultăților: Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere „Petru Maior”, Economie și Drept.

Admiterea candidaților la programele de studii de licență de 3 și 4 ani va avea loc în două etape:

  • Sesiunea de preadmitere 2022 organizată în perioada de primăvară;
  • Admiterea propriu-zisă, organizată în lunile iulie și septembrie 2022.

Pentru a fi la curent cu noutățile admiterii, candidații pot consulta informațiile actualizate periodic în secțiunea Admitere 2022, pe platforma dedicată: https://adminfo.umfst.ro/.

Pe platforma adminfo.umfst.ro sunt disponibile informații privind oferta educațională a programelor de studii pentru preadmitere, etapele procesului de preadmitere, documentele necesare înscrierii, criteriile de calcul pentru nota finală a preadmiterii.

Înscrierea candidaților se va face exclusiv pe platforma de înscriere on-line dedicată preadmiterii. Calendarul de înscriere urmează a fi publicat în perioada imediat următoare.

Oferta educațională preadmitere 2022, aici:

https://adminfo.umfst.ro/wp-content/uploads/2022/01/oferta-educationala-preadmitere_2022-.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram