Precizări pentru studenții bursieri în anul universitar 2022-2023

Studenții bursieri, posesori ai oricărui tip de bursă, vor transmite în perioada 25.10.2022 – 04.11.2022, conturile IBAN – extras de cont sau lista IBAN pentru informare deschise la: Banca Transilvania sau Banca Română de Dezvoltare (BRD) sau Banca Raiffeisen, la următoarele adrese de e-mail conform înmatriculării, astfel:

Studenții care vor transmite extrase de cont vor descărca, completa (electronic) şi retrimite și DECLARAȚIA de consimțământ privind utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal (document atașat).

Se acceptă doar extras de cont bancar personal, iar la transmitere se vor menționa: anul de studiu, specializarea, CNP-ul și numărul de înmatriculare.

Vor transmite extrase de cont și studenții care au beneficiat de bursă, indiferent de tipul bursei, de la începerea studiilor până în anul universitar 2020/2021, menționând tipul de bursă și anul de studiu în care se aflau.

Nu vor transmite extrase de cont studenții care au beneficiat de bursă în anul universitar 2021/2022, indiferent de tipul bursei.

Declarație de consimțământ privind utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal:

Informare asigurată de Compartimentul burse și servicii pentru studenți din cadrul Serviciului Social Administrativ al UMFST: https://www.umfst.ro/universitate/directia-administrativa/serviciul-social/burse-si-transport-studenti.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram