Start înscrieri Erasmus+(SMP) pentru studenții FITI, FSL, FED

Biroul Erasmus+ al Departamentului de Relaţii Internaționale, din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, informează că a fost lansată perioada de depunere a dosarelor de candidatură în vederea selecțiilor pentru mobilități Erasmus+ (SMP) de plasament, pentru anul universitar 2022-2023, destinate studenților înmatriculați la programe de studii de licență din cadrul:

  • Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației,
  • Facultății de Științe și Litere ”Petru Maior”,
  • Facultății de Economie și Drept,

cu excepția studenților înmatriculați în an final de studii pentru care va exista o linie separata de selectie care va fi organizată ulterior.

Perioada de depunere a dosarelor: 14.03.2023 – 31.03.2023, ora 14:00.

Informatiile sunt disponibile pe site-ul universitatii, în secțiunea Departamentului de Relații Internaționale: https://www.umfst.ro/universitate/relatii-internationale/erasmus.html

Link postare: https://www.umfst.ro/fileadmin/relatii_internationale/erasmus_2022-2023/Anunt_concurs_selectie_mobilitati_de_plasament_Erasmus__pentru_studenti_nivel_licenta_-_2022-2023__Domenii_Stiinte_si_Tehnologie.Sci_Tech.pdf

Mobilitatea de plasament se poate desfășura într-o universitate sau instituție primitoare din mediul economic. Studenții selectați vor putea beneficia de finanțare doar dacă obțin o scrisoare de acceptare din partea instituției gazdă, semnată de reprezentantul oficial al instituției primitoare.

Durata mobilității este de 2 luni, iar mobilitatea se poate desfășura până la data de 17.09.2023, adică înainte de începerea anului universitar 2023-2024.

Platforma Mobility Online. 

Începând cu această selecție, gestionarea mobilităților Erasmus se va face exclusiv online cu ajutorul platformei Mobility Online, platformă dedicată activităților din programul Erasmus+: https://www.service4mobility.com/europe/BewerbungServlet?identifier=TARGU02&kz_bew_pers=S&kz_bew_art=OUT&aust_prog=SMP&sprache=en

Studenții beneficiază de sprijinul Biroului Erasmus în toată această perioadă de candidatură.

Date de contact Birou Erasmus: email, veronica.zaharagiu@umfst.ro, telefon, 0265 250 142.
Studenții se pot adresa și direct Biroului Erasmus, cu sediul pe str. N. Iorga nr. 1, sala R16, în intervalul orar 09:00-15:00, de luni până vineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram