Precomenzi la University Press

banner precomenziEditura University Press a Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș informează studenții că în perioada 19 – 23 septembrie 2018 își pot comanda online cărțile și cursurile de care vor avea nevoie în anul universitar 2018-2019.

Pentru a putea comanda, studenții trebuie să își activeze contul pe platforma de precomandă. Înregistrarea se face AICI, utilizând CNP-ul și data nașterii (format AAAA-LL-ZZ).

După tipărirea cărților, dar nu mai târziu de 14 zile de la încheierea perioadei de precomandă, vor fi anuntați, printr-un e-mail, cu privire la data și ora la care sunt programați să-și ridice cărțile comandate de la Librăria Universității.

Informații suplimentare sau suport tehnic se pot obține la numărul de telefon: 0265-215.551 interior 126 sau la adresa e-mail editura.universitypress@umftgm.ro.

Vă reamintim că puteți închiria biciclete Pegas UMF în noul an universitar pentru a vă deplasa mai rapid în oraș, între cămine studențești, universitate și spital. Detalii: pegas.umftgm.ro.

Vă așteptăm la festivitatea de deschidere a anului universitar 2018-2019 luni, 1 octombrie 2018, ora 10.00, la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș, pentru a sărbători un nou început.

În aceeași zi, începând cu ora 17.00, veți putea participa la evenimentul Ziua Națiunilor, care se va desfășura pe esplanada din fața Universității.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram