Simularea examenului de admitere la UMFST, martie 2022

Liga Studenților din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează duminică, 27 martie 2022, cu începere de la ora 9:00, prima ediție din acest an a simulării examenului de admitere 2022.

Simularea se va desfășura în sistem hibrid (cu prezență fizică/ online) și se adresează viitorilor candidați la examenul de admitere la programele de studii de 6 și 5 ani din cadrul facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie.

Examenul de admitere va fi organizat în cadrul UMFST G.E. Palade Tg. Mureș în data de 24 iulie 2022.

Participanții la prima ediție a simulării examenului de admitere pot consulta cele mai recente informații cu privire la modul de organizare, repartizarea pe săli a candidaților care au optat pentru participarea on-site, precum și modalitățile de acces în varianta online, pe pagina oficială de Facebook a simulării examenului de admitere 2022, https://www.facebook.com/simulareumfst/.

De asemenea, au fost postate de către organizatori precizări de interes pentru candidații care nu au reușit să se înscrie până în prezent la această primă ediție și să-și achiziționeze simularea, informații disponibile în pagina oficială de Facebook a simulării admiterii.

Site oficial înscriere simulare admitere UMFST: http://simulareadmitere.lstgm.ro/.

Mult succes participanților!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram