Prima simulare de admitere din anul 2020 la UMFST G.E. Palade Tg. Mureș organizată de Colegiul Național „Unirea” din Tg. Mureș – probele de chimie și chimie organică

Simulare admitere Colegiul Unirea 1Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează, în data de 23 ianuarie 2020, în intervalul orar 12.00 – 15.00, la Colegiul „Unirea”, simularea concursului de admitere la disciplina chimie, pentru admiterea la programele de studii medicină, medicină militară și medicină dentară, și la disciplina chimie organică, pentru admiterea la programul de studii farmacie.

Concursul este destinat elevilor din clasele a XI-a și a XII-a care studiază în învățământul secundar superior (licee și colegii) din județul Mureș.

Profesorii de chimie de la clasă pot descărca formularul de înscriere de pe site-ul Colegiului Naţional „Unirea” sau de pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș. După completare, formularul va fi transmis pe adresa de e-mail: stela.cimpoi@gmail.com.

Înscrierile se vor face până în data de 21 ianuarie 2020, ora 15.00. Elevii vor avea asupra lor actul de identitate și minicalculator. Prezența participanților: joi 23 ianuarie 2020, ora 11.30. Pentru participarea la acest concurs nu se percepe taxă.

#Admitere2020 #FarmaUMFST

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram