Programe noi de studii autorizate de ARACIS la UMFST

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a avizat favorabil joi, 25 iunie 2020, funcționarea unor noi programe de studii ale Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Astfel, în cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației au fost autorizate programele de licență: Sisteme de producție digitale, Energetică și tehnologii informatice și Informatică (în limba maghiară).

În cadrul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior” au fost autorizate programele de licență: Limbi moderne aplicate (engleză, franceză, germană, italiană) și Comunicare și media emergente, precum și programul de masterat: Traducere multimodală.

În cadrul Facultății de Economie și Drept au fost autorizate programele de licență, învățământ la distanță: Drept, Management și Contabilitate și Informatică de gestiune.

În aceeași categorie a programelor de studii recent autorizate/acreditate se includ și programele de masterat: Bioinformatică și Inteligență artificială din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, Scriere creatoare și compoziție digitală  din cadrul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior” și Servicii și tehnologii financiare, E-business management și marketing și Poliție locală și siguranță publică  din cadrul Facultății de Economie și Drept.

Pentru sesiunea de admitere iulie 2020, Universitatea scoate la concurs 3.828 de locuri, la cele 36 de programe de licență și 28 de programe de masterat, atât la programele nou autorizate, cât și la cele deja tradiționale.

Informațiile complete se găsesc pe site-ul oficial al Universității: https://adminfo.umfst.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram