Proiect de cercetare pentru studenții la Medicină! Relația dintre stilul personologic și abilitățile de comunicare în mediul medical

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va implementa, în perioada noiembrie 2020 – octombrie 2021, proiectul de cercetare intitulat: „Relația dintre stilul personologic și abilitățile de comunicare în mediul medical”, care se adresează studenților din cadrul Facultății de Medicină, având ca obiectiv principal investigarea relației dintre nivelul de creativitate și abilitățile de comunicare necesare în relația medic-pacient.

Ești student la Facultatea de Medicină și dorești să afli mai multe informații despre caracteristicile personalității tale, nivelul de creativitate și abilitățile de comunicare necesare în comunicarea medic-pacient? Te interesează modul în care aceste dimensiuni de personalitate și abilitățile tale personale îți pot influența viitoarea carieră?  

Dacă răspunsul este da, te invităm să participi la un proiect de cercetare care are ca obiectiv investigarea relației dintre stilul personologic și abilitățile de comunicare în relația medic-pacient.

Studiul constă în completarea unor scale psihologice online (aproximativ 25 de minute). În urma participării la studiu, vei beneficia de un raport psihologic profesional și de posibilitatea urmării unui training efectuat de specialiștii DCOPIS pe tema comunicării medic-pacient, în scopul dezvoltării abiltăților de comunicare în relația medic-pacient. 

Dacă dorești să participi, te rugăm să accesezi următorul link:  https://docs.google.com/forms/d/1bnr78CrtyTxU9BimmW47mqcqROSSKgR9VpYSmM8mj5k/edit?gxids=7757

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram