Proiect de orientare profesională adresat studenților din domeniile Științe și Tehnologie

Te preocupă uneori viitoarea carieră și ai dileme în această privință? Îți pui întrebări în privința specialității pentru care să optezi?

Dacă te gândești la aceste lucruri și ești student/ă în domeniile Științe și Tehnologie la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, avem o propunere pentru tine. Specialiștii din cadrul Departamentului de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți (DCOPIS) te invită să te implici în proiectul intitulat Dezvoltare, oportunitate și opțiune.

În cadrul acestuia, vei avea ocazia să te cunoști mai bine și să descoperi lucruri noi despre personalitatea și aptitudinile tale specifice, dar și despre modalitățile în care le poți pune în aplicare, atât în perioada studenției, cât și ulterior, în sfera de activitate profesională aleasă.

Proiectul presupune completarea unor scale online pentru descoperirea combinației de trăsături caracteristice, urmată de programarea unei scurte discuții online cu unul dintre psihologii DCOPIS în vederea interpretării profilului tău de personalitate.

Pentru înscriere, te rugăm să accesezi următorul formular: https://forms.gle/aDiXYAmpiPnjkkh78

După completarea formularului, vei fi contactat/ă de echipa DCOPIS pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram