Proiectul internațional ELSE, la final!

Ultimul eveniment din cadrul proiectului internațional Erasmus+ ELSE: Eco/logical learning and simulation environments in higher education s-a desfășurat online în perioada 14 – 15 iunie 2021. Multiplier Event a fost organizat de Universita degli Studi della Tuscia, Viterbo, Italia, coordonatorul proiectului.

Potrivit coordonatorului local de proiect, conf. univ. dr. Bianca Han, la eveniment au luat parte, alături de membrii celor 11 parteneri din consorțiul ELSE, un mare număr de invitați, cărora li s-au prezentat rezultatele: trei instrumente inovative de predare (ECORE, EVOLI și EDASH) și cele două manuale de utilizare ale acestora, unul pentru profesori și unul pentru studenți.

Proiectul ELSE, în care Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș este partener, s-a desfășurat în perioada 3 septembrie 2018 – 3 iulie 2021, fiind unul de anvergură și de mare relevanță pentru mediul academic și nu numai, promovând cooperarea pentru inovație și schimbul de bune practici, aglutinând experiențele profesionale ale specialiștilor din diverse domenii ale cunoașterii și științei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram