Săptămâna Bobocilor la UMF

Noul început al anului Universitar se apropie cu pași repezi,  Universitatea de Medicină și Farmacie va primi studenți noi, tineri, însetați de cunoștiință, studenți pe care noi îi numim “Boboci” datorită asemănării cu bobocii de găscă, micuți, speriați și inocenți. Primul an de studiu este cel mai important în viața unui student. Pentru a dovedi asta, propunem un excercițiu de memorie: Imaginați-vă ce ați simțit prima dată când ați pus piciorul în Facultate, cum a fost primul curs, cum a fost primul examen, dar prima restanță? Tranziția de la elev de liceu, la student al Universității de Medicină și Farmacie este una dificilă, dar pentru a înlesni acest proces, noi, colectivul UMF am organizat un eveniment intitulat “Săptămâna Bobocilor”. Este primul eveniment #UMF70 al anului universitar 2015 – 2016.

sapt bobocilor

Acest eveniment va avea loc in perioada 23-26 Septembrie, deci cu o săptămână înaintea începerii anului Universitar. Cei care ajung mai devreme pot participa marți, 22 Septembrie la seara socială “Meet and Greet” la “La Frog” începănd cu ora 18. Prima zi va oferi viitorilor studenți o ocazie de a cunoaste mai bine imprejmuirile, Turul orașului începe la ora 16, urmat de programul social “Bang the Pub” de la ora 22 la Morpheus Pub.

A doua zi, bobocii sunt așteptați să participe la Târgul dedicat lor, la care au fost invitate organizațiile studențești, departamentul de comunicare UMF și firmele interesate să își promoveze produsele pentru studenți. Ziua nu se incheie aici, după masa este programată o sesiune de relaxare la complexul Salus per Aquam, iar seara o petrecere tematică. De-a lungul zilelor, Liga Studenților, Asociația studenților Maghiari, Asociația Studenților Farmaciști și Organziația Studenților la Medicină Dentară, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie v-au pregătit un program diversificat de evenimente, variind de la activități în aer liber la tărguri de cărți, sesiuni de relaxare în hamace și seri sociale.

Precum decurge o săptămână la UMF în mod normal, programul este încărcat, dar plin de surprize, bucurii și răsplată. Astfel, vă invităm sa participați la Săptămâna Bobocilor UMF pentru a vă familiariza cu Universitatea noastră, cu campusul nostru, cu orașul și nu în ultimul rănd, cu colegii.  Pentru mai multe detalii legate de program, de locația desfășurării evenimentelor puteți accesa pagina de Facebook a universității facebook.com/UniversitateaDeMedicinaSiFarmacie , secțiunea Upcoming Events. Vă așteptăm cu drag.

Vlad Vunvulea – voluntar blog.umftgm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram