Admitere Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, sesiunea septembrie!

Mâine, 10 septembrie 2021, începând cu ora 10.00 va avea loc examenul de admitere la programele de studii Medicină, Medicină Dentară și Farmacie.

Candidații vor susține examenul scris în Sala nr. 1 din clădirea principală a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș,  str. Gheorghe Marinescu nr. 38, la parter.

Proba scrisă a concursului de admitere durează 3 (trei) ore și se va desfășura pe baza unor chestionare (teste) conținând 100 de întrebări cu răspunsuri la alegere.

Accesul candidaților în sala de concurs se va face între orele 9:00 – 9:30, candidații având obligația de a prezenta la intrarea în sală Cartea de Identitate/ Buletin de Identitate/ Pașaport în termen de valabilitate și legitimația de concurs printată la finalizarea procedurii de înscriere online.

Candidații vor avea asupra lor la intrarea în sala de examen, în vederea susținerii probei scrise, una dintre următoarele dovezi:
Dovada că este vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• Rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
• Dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

Recomandat a nu se uita: masca de protecție! Candidații care doresc își pot aduce o sticlă cu apă sau suc şi dulciuri.
Detalii: https://www.umfst.ro/admitere/admitere-2021/admitere-septembrie-2021.html

Mult succes candidaților!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram