Selecții pentru mobilități Erasmus de studiu la Facultățile de Inginerie, Științe și Litere, Economie și Drept ale UMFST

Erasmus STStudenții Facultăților de Inginerie, Științe și Litere și Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș pot depune la decanatele facultăților lor, în perioada 15 martie 2019 – 5 aprilie 2019, dosarele de candidatură pentru mobilități Erasmus de studiu. Selecțiile se vor desfășura în perioada 8 – 12 aprilie 2019, iar facultățile vor anunța ulterior data fixată pentru interviuri.

Mobilitățile Erasmus de studiu presupun desfășurarea unui semestru sau a întregului an academic 2019-2020 la o universitate din Uniunea Europeană parteneră a UMFST. Lista universităților partenere ale Facultăților de Inginerie, Științe și Litere și Economie și Drept este disponibilă aici.

Lista actelor necesare pentru dosarul de selecție poate fi consultată aici.

Studenții beneficiază de ajutorul și consilierea Biroului Erasmus+ în pregătirea dosarului de selecție, fie la sediul acestuia, str. Nicolae Iorga nr. 1, sala R16, fie online, la adresele de e-mail vbuta@upm.ro si suciu@upm.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram