Selecții suplimentare mobilități de studiu Erasmus+, sem. II, an universitar 2022/2023 – studenți master anul I

Biroul Erasmus+ al Departamentului de Relaţii Internaționale, din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș informează că a fost lansată perioada de depunere a dosarelor de candidatură în vederea selecțiilor suplimentare pentru mobilități Erasmus de studiu destinate studenților masteranzi înmatriculați în anul I, programe de studiu de masterat I.O.S.U.M., aferente:

  • Facultății de Medicină (domenii Nutrition, Nursing)
  • Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației
  • Facultății de Științe și Litere ”Petru Maior”
  • Facultății de Economie și Drept

Mobilitățile se vor desfășura în semestrul II, an universitar 2022-2023, motiv pentru care, la alegerea universităților, studenților li se recomandă să ia în calcul și termenele limită de înscriere la universitatea parteneră ulterioare selecției, astfel încât acestea să le permită întocmirea tuturor procedurilor administrative cerute de universitatea parteneră.

Perioada de depunere a dosarelor este 26.09.2022 –  04.10.2022, ora 15.00

Informațiile au post postate pe site-ul universității, la: https://www.umfst.ro/universitate/relatii-internationale/erasmus.html.

Dosarele se trimit la adresa de email veronica.zaharagiu@umfst.ro, până în data de 04.10.2022, ora 15.00.

Studenții beneficiază de sprijinul Biroului Erasmus în toată această perioadă de candidatură și se pot adresa Biroului Erasmus folosind adresa de email veronica.zaharagiu@umfst.ro, telefonic, apelând 0265 250 142 sau direct la sediul Biroului Erasmus, strada N. Iorga nr. 1, sala R16.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram