Seminar local de motivare și instruire ELSA Târgu Mureș

În perioada 17 – 19 februarie 2023, studenții Facultății de Economie și Drept, specializările Drept și Administrație Publică au avut parte de o experiență inedită în cadrul Seminarului local de motivare și instruire organizat de către Asociația Studenților Europeni în Drept (ELSA) Târgu Mureș.  

Evenimentul desfășurat sub forma unei serii de traininguri și workshop-uri, a reunit 40 de studenți și masteranzi din cadrul a trei universități din Mureș, Sibiu și Timișoara.

Obiectivul principal al evenimentului a fost orientat spre componenta dezvoltării personale abordată prin prisma gestionării emoțiilor, beneficiile pe care le oferă munca în echipă, nu doar în cadrul activităților asociației, ci și în pregătirea dezbaterilor sau a simulării proceselor.

Din programul evenimentului nu au lipsit activitățile social-recreative, tematica fiind și în acest caz, una aparte, având la bază renumitul serial Peaky Blinders.

The European Law Students Association (ELSA) Târgu-Mureș se bucură de o activitate neîntreruptă de peste 10 ani, implicată în organizarea de activități menite să transmită obiectivul asociației ca întreg: „O lume justă în care se regăsește respectul pentru demnitatea umană și diversitatea culturală”, au transmis organizatorii evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram