Serviciu de evaluare personalizată a pielii grase, prezentat studenților de la Cosmetică medicală

Studenti cosmetica medicala (5)Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș a găzduit miercuri, 10 aprilie 2019, evenimentul de lansare a platformei EFFACLAR SPOTSCAN by La Roche-Posay, primul serviciu de evaluare personalizată a pielii grase, cu tendință acneică, creat cu ajutorul inteligenței artificiale.

Evenimentul inclus o sesiune informativă și o prezentare susținută de dr. Nicoleta Neagu, medic rezident dermatolog, și Ioana Maria Bosoc, reprezentant medical La Roche-Posay – L’Oréal. La eveniment au participat studenții de la programul de studii Cosmetică medicală. Tehnologia produsului cosmetic.

Pentru a-și putea evalua pielea, studenții au scanat un QR Code. Serviciul analizează fotografiile (selfie-urile) pentru a identifica numărul imperfecțiunilor pielii și pentru a determina gradul de acnee pe o scară de la 0 la 4+. El informează cu privire la necesitatea unei consultații la medicul dermatolog, oferă sfaturi utile și recomandă rutina EFFACLAR potrivită fiecărei persoane. De asemenea, oferă posibilitatea de a vedea rezultatele așteptate printr-o simulare „înainte/după”, precum și posibilitatea de a urmări îmbunătățirile pielii.Studenti cosmetica medicala (2)Studenti cosmetica medicala (7)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram