Sesiune de instruire pentru utilizarea bazelor de date

Biblioteca Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță organizarea, în data de 3 martie 2021, începând cu ora 12.00, a unei sesiuni de instruire cu tema: „Acces electronic la literatura științifică pentru susținerea și promovarea sistemului de cercetare și educație din România”.

Și în anul 2021, Asociația Universitătilor, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale Universitare din România „Anelis Plus” oferă acces la literatura științifică de cercetare.

Având ca scop susținerea activităților de informare si documentare necesare realizării temelor de cercetare, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a cofinanțat și beneficiază de acces online, în anul 2021, la următoarele baze de date: Science Direct, Springerlink, ProQuest Central, Clarivate Analytics (Web of Science, Journals Citation Reports), Scopus, Wiley, Nature, Ovid, Cambridge Journals.


Invitația la această prezentare se adresează întregii comunități academice a UMFST implicată în procesul de ceretare. Participanții la training vor primi un certificat de participare la eveniment, care va putea fi descărcat din contul personal de pe www.e-nformation.ro. (din secțiunea Profil Instituțional – Certificate de participare).

Înscrierea la eveniment se va realiza cu aceeași adresă de e-mail utilizată la crearea contului pe site-ul Enformation, acestă condiție fiind necesară pentru descarcarea certificatului de participare.

Sesiunea va avea loc online, iar persoanele înregistrate vor primi datele de logare înainte de începerea evenimentului. Pentru participare este necesar să utilizăm unul dintre urmatoarele browsere: Chrome, Mozilla sau Opera. Înscriere:https://www.e-nformation.ro/events/sesiune-de-instruire-enformation-universitatea-de-medicina-farmacie-stiinte-si-tehnologie-g-e-palade-targu-mures-03-martie-2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram