Simularea examenului de admitere la disciplina chimie, organizată de Colegiul „Unirea”

Repartizare candidati simulare admitereColegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, organizează, în data de 17 ianuarie 2019, în intervalul orar 12.00 – 15.00, simularea examenului de admitere la disciplina chimie pentru programele de studii Medicină, Medicină Militară și Medicină Dentară și la disciplina chimie organică programul de studii Farmacie.

Concursul este destinat elevilor din clasa a XI-a și a XII-a de la liceele și colegiile din județul Mureș. Profesorii de chimie de la clasă vor descărca formularul de înscriere de pe site-ul Colegiului Naţional „Unirea” sau de pe site-ul ISJ Mureș pe care îl vor completa. După completare, acesta va fi transmis pe adresa de e-mail: stela.cimpoi@gmail.com. Înscrierile se vor face până în data de 15 ianuarie 2019, ora 15.00.

Elevii se vor prezenta în ziua concursului la ora 11.30 și vor avea asupra lor actul de identitate și minicalculator. Pentru participarea la acest concurs nu se percepe taxă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram