Simularea examenului de admitere la programul de studii Arhitectură în limba engleză

Liga Studenților din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează în data de 4 iunie, ora 9:00, cea de-a doua ediție a simulării examenului de admitere la programul de studii Arhitectură în limba engleză, din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș. Simularea va avea loc la sediul facultății, strada Nicolae Iorga, nr. 1.

Înscrierile se fac pe site-ul http://simulareadmitere.lstgm.ro/, până în data de 28 mai 2023, selectând pachetul Arhitectură.

Simularea reprezintă o oportunitate pentru candidații orientați spre acest program de studii, oferindu-le astfel posibilitatea de a se familiariza cu modalitatea de examinare și tipologia cerințelor examenului de admitere din sesiunea iulie.

Programul de studii Arhitectură în limba engleză, în sistem integrat de licență și master, cu o durată de 6 ani, forma de învățământ cu frecvență, oferă un cadru generos de educație universitară pentru tinerii interesați de acest domeniu.

Această specializare este concepută pentru a oferi o educație cuprinzătoare în teoria, designul, tehnologia și practica arhitecturii, cu scopul de a oferi o educație de înaltă calitate studenților pasionați de proiectarea clădirilor, sustenabilitate, sociologie, ajutându-i totodată să înțeleagă critic lumea din jurul lor.

Profesionalismul pregătirii și formării studenților este asigurat de parteneriatul dintre Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.

Detalii Admitere UMFST 2023, pe platforma de informare candidați: https://adminfo.umfst.ro/.

Metodologia admiterii la programul Arhitectura în limba engleza este disponibila aici: https://adminfo.umfst.ro/wp-content/uploads/2023/03/Metodologia-admitere_Arhitectura_UMFST-REG-123.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram